maanantai 25. kesäkuuta 2012

Askartelu/työtilat....


Tässäpä muutamia kuvia millaiset tilat minulla on askarteluun :) Ekana pöydän kulmalla on bigshot ja sitten vieressä apupöytä. Siellä on nyt majaillut kukkaset ja nauhat, jotka on laitettu lokerilaatikoihin. Mustassa rasiassa viimesimpiä kortteja.
















Tässä Expedit-hyllykkö (mankeli odottaa että pääsisi joskus vaatehuoneeseen oikealle paikalleen...) jossa on vanerista tehdyt 12*12 papereille lokerikot, Elliksen ohjeen mukaan. Aika paljon noihin uppoaa kyllä. Ovien takana on A4-kokosia papereita läjäpäin.


Nurkkaan suostuin laittamaan muutaman pienen hyllyn, Ikeasta nämäkin. Siellä on mustepulot ja liimat, aina käden ulottuvilla. Muovilaatikostossa on mustetyynyjä ja timanttitarrapapruja ja osa tekstilemoista, jotka ei vielä ole hyllyn päällä olevissa CD-koteloissa. Pinkin teippikoneen vieressä on läjä peltisiä kynälaatikoita, joissa on kaikki prismacolor-kynät. Niillä enimmäkseen värittelen. :) Maalipurnukat odottelee vielä, että saisin maalattua DI-mustehyllyn ja tehtyä siihen hyllylevyt. Materiaalit on, aikaa vaan ei ole ollut laittaa niitä kuntoon.


Kuvissa näkyy musteet jotka on vielä huojuvina pinoina tuolla lokerossa, kun ei ole välihyllyjä. Ja inha puunväri, pitäisi saada valkoiseksi tai mustaksi lokerikko ;) Sitten paperiläjään... pienet paperikot on selattavissa noissa muovikoreissa. Clasulta ostettu ja nuo on just passelit niille! Paljon paremmin tulee nyt papereita käytettyä kun ne on tuossa näkösällä, ennen jemmasin nekin kaappiin.

Tässä näkyy yleisilmettä, pöytätilaa on joku viitisen metriä yhteensä. Tuo alakulmassa vilahtava hello kitty-pöytä on tytön omaisuutta, joka siirtyy myös ajan kanssa pois lasten huoneeseen, kunhan poika pääsee pahimmasta kiipeilyvimmastaan. :) Muutoin huoneessa on pari kaappia jotka on täynnä tavaraa (alempana kuvia) -lähinnä leimasimia, leikkureita, työvälineitä, kirjoja ja lehtiä jne.. Kassett-laatikoissa ja muissa lootikoissa. Leimasimet olisi kiva saada kyllä kansioihin, mutta se on vielä projekti joka saa odottaa. Alla on kuvaa myös stansseista, jotka on magneeteissa kaapin sivustalla. Vähän niinkuin näkösällä mutta piilossa. On ihan kätevä systeemi. Toinen pääty huoneesta on vielä mullin mallin kun on vaatehuoneen remppa käynnissä, sinne on tarkotus lipaston päälle laitella sitten jossain vaiheessa kuvausjuttuja. Ja seinillä ei vielä ole paljoa mitään, kun en ole osannut päättää miten kaikki kehystetyt valokuvat oikein laittaisin :) Mutta tältä näyttää nyt, saa nähdä  mitä tila on vuoden kuluttua!






































Posted by Picasa

Kurrekortti

 
Posted by Picasa

Nauhat järjestykseen

Nauhat on nyt ojennuksessa. Päpsyn kanssa pohdittiin millaiset olisi hyvät ja samoilla ohjeilla sitten tein kuin Päpsykin. Kiitos kovasti, hyvät tuli. Laatikossa on reilut 100 nauhaa ja tilaa on vielä varmasti 50 nauhalle.. hyvä niin sillä Tallinnaan suunnataan tällä viikolla ja sieltä olis tarkoitus repullinen nauhoja ja pitsejä tuoda mukana. Toiset tuovat viinaa, toiset pitsejä ;)
Posted by Picasa
Lisää kuvateksti

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Korttitehtailua jussin merkeissä


Tein juhannuksen aikaan yli 20 korttia, tässä osa niistä. Eniten meni vauvaosastolle, tein vähän varastoon jos sattuu tarvitsemaan ;) Muutama silppupapereista tehty kortti - kuten tuo "ystävälle" kortti ja sitten muitakin juttuja. Kiva oli tehdä, pitkästä aikaa oikein paljon ja antaumuksella.














Posted by Picasa